رژیم صهیونیستی 30 فلسطینی دیگر را به اسارت گرفت

30 فلسطینی دیگر در مناطق مختلف کرانه باختری توسط اشغالگران اسیر شد.
در بیانیه مشترک منتشر شده توسط هیئت امور اسرای فلسطین وابسته به سازمان نجات فلسطین و جمعیت اسرای فلسطینی آمده است که رژیم اشغالگر به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کرد.
گفته شده است که هنگام حمله اشغالگران، 30 فلسطینی دیگر به اسارت گرفته شد.
در این بیانیه آمده است که کسانی که هنگام حملات به اسارت گرفته شدند و خانواده این افراد در معرض ضربات اشغالگران قرار گرفته و خانه هایشان خراب شد.
ارتش اشغالگران صهیونیستی در 8 روز اخیر 180 فلسطینی را در کرانه باختری به اسارت گرفت.
همچنین اشغالگران صهیونیستی از 7 اکتبر تاکنون 10 هزار و 400 فلسطینی را در کرانه باختری به اسارت گرفتند.
در حملات اشغالگران دستکم 685 فلسطینی در کرانه باختری به شهادت رسید. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در اعتراض به نسلکشی رژیم اشغالگر در نوار غزه تظاهراتی در پاریس، پایتخت فرانسه، برگزار شد که در آن شرکتکنندگان خواستار توقف جنایات این رژیم شدند.
تدروس آدهانوم قبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت (WHO)، اعلام کرد که حملات نظامی در شمال غزه و دستورات تخلیه اجباری، موجهای جدیدی از آوارگی را به دنبال داشته و مجروحان و افراد دارای معلولیت قادر به رسیدن به مناطق "ایمن" نیستند.
مرکز بازگشت به فلسطین مستقر در لندن، طی بیانیهای از جامعه بینالمللی خواستار اقدام فوری برای تأمین امنیت "ناوگان مقاومت" که حامل کمکهای بشردوستانه به غزه است، شد تا این ناوگان بتواند مأموریت انسانی خود را به انجام برساند.
در حمله رژیم صهیونیستی به اطراف بیمارستان شفا در غزه، خبرنگار محمد السوالحه به شهادت رسید. از آغاز حملات به غزه تاکنون، ۲۵۰ خبرنگار در حین انجام وظیفه جان خود را از دست دادند.